סביצ'ה טונה וסלמון בליווי אטריות שעועית קרות
מערבבים את הדג עם המשרה ל-20 דקות. מסננים היטב, מוסיפים את הבזיליקום וטיפה מיץ לימון לרענון הטעם. מתקנים את התיבול.
מערבבים את הדג עם המשרה ומשרים ל-20 דקות. מסננים היטב. מוסיפים מעט מיץ לימון לרענון הטעם ומתקנים את התיבול.
מערבבים את חומרי המשרה והאטריות ומניחים במקרר ל-24 שעות.
בעזרת מזלג מעצבים גבעת אטריות במרכז הצלחת. יוצרים כדור קטן של וסאבי ומניחים בקצה הצלחת. בקצה ממול יוצרים פרח של זנגביל כבוש. בשתי הפינות הנותרות מניחים כדור של סב'יצה, אחד של הסלמון ואחד של הטונה.