חותכים את חזה העוף למדליונים מוארכים, כ- 15 מדליונים מכל חזה. מתבלים כל מדליון במלח ופלפל ומקמחים מכל הצדדים. מנערים את עודפי הקמח.
מחממים במחבת מעט שמן זית על אש בינונית. מוסיפים חלק מעלי המרווה ומטגנים מעט לשחרור הארומות. מוסיפים את חלק מנתחי החזה ומטגנים קלות מצד אחד. הופכים את חזה העוף ומוסיפים את פרוסות השום.
מטגנים לפרק זמן קצר מאוד על הצד השני עד לרמת עשייה חלקית בלבד (אח"כ נחזיר את הנתחים לסיום עשייה) ומוציאים את חזות העוף, המרווה והשום ומניחים בקערה בצד. חוזרים על התהליך עד לטיגון כל הנתחים.
נפטרים מן השמן שנשאר במחבת.
במחבת שבה טוגן העוף מצמצמים את מיץ התפוזים לחצי. מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הנוזל לחצי.
מוסיפים את גרידת התפוז והממשיכים לצמצם את הנוזל עד שהרוטב מתחיל להיות מעט סמיך. מוסיפים מעט מעלי מרווה שנותרו ואת נתחוני העוף כולל המיצים שנגרו בקערה. מחממים את העוף מעט תוך כדי ערבוב כך שהרוטב יכסה היטב את נתחי העוף ויסמיך טיפה.
מגישים חם.