צ'אי ברולה
מחממים תנור ל- 150 מעלות.
בסיר קולים קינמון, פלפל אנגלי ועלי ורדים כ- 3 דקות על להבה גבוהה. נזהרים שלא לשרוף את עלי הורדים. יוצקים לסיר שמנת מתוקה ומוסיפים ציפורן, וניל ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה. בזמן שהתערובת מתחממת מערבבים את החלמונים עם הסוכר.
יוצקים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את השמנת הרותחת לתערובת הביצים. מסננים את התבלינים ויוצקים את התערובת לכלי ההגשה.
מניחים את כלי ההגשה בתבנית ויוצקים לתבנית מים עד לחצי גובה הכלים. אופים כ- 30 דקות עד שהתערובת בכלים יציבה בדפנות ומעט רוטטת במרכז. מצננים ומעבירים למקרר ל- 4 שעות לפחות.
לפני ההגשה מפזרים על הקרם שכבה דקה של סוכר ובעזרת מבער מקרמלים את הסוכר.