Go Back
הדפס
ביצים ממולאות בכבד

ביצים ממולאות בכבד

ביצים ממולאות בכבד

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות ביצים ממולאות, כבד קצוץ
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 35 minutes
מנות 6
קלוריות 370 kcal

חומרים

חומרים לביצים הממולאות:

  • 6 ביצים קשות
  • 350 גרם כבד עוף
  • 2 בצלים קצוצים
  • חרדל לפי טעם
  • פטרוזיליה

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצלים החתוכים עד להזהבה. מוסיפים את כבד העוף לטיגון של 2 דקות בלבד.

    מוסיפים תוך כדי טיגון מלח ופלפל לבן. מסירים מן האש.

  2. מערבלים את כל החומרים במערבל, עירבול קצר, רק עד שמקבלים מרקם דק אבל לא טחון. על מנת לקבל מרקם יותר גס אפשר למעוך את החומרים עם מזלג.

    מוסיפים את הצהובים של הביצים תוך כדי הערבול וכן מעט חרדל. 

  3. מעטרים ברוטב ובפטרוזיליה לאחר שמלאנו את הלבנים בתערובת החלקה.