ביצים מבושלות ביין אדום
ממיסים את החמאה במחבת.
מאדים את הבצל, השום, הגזר, עשבי התיבול והתבלינים כ- 5 דקות, עד להתרככות.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה 20 דקות. מסננים ומעבירים את הנוזל למחבת רחבה.
ממלאים מחבת או סיר עם שוליים גבוהים במים וכף חומץ. מביאים לרתיחה עדינה.
שוברים את הביצים פנימה אחת, אחת. מבשלים 4 דקות ומוציאים עם כף מחוררת לקערה.
מאדים במחבת את הבצלים הירוקים. מוסיפים את החמאה והקמח. מערבבים מעט ומעבירים לרוטב.
מבשלים כשתי דקות עד שהרוטב מסמיך טיפה.
מניחים את הביצים בצלחת. יוצקים מעל את הרוטב. מוסיפים את הקרוטונים ואת הבצלים הירוקים המאודים.