Go Back
הדפס
בוטנים בחמישה תבלינים

בוטנים בחמישה תבלינים

בוטנים בחמישה תבלינים
סוג המנה מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח אסייתי
תגיות בוטנים, בוטנים בחמישה תבלינים
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 1 hour 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 6
קלוריות 515 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

חומרים להכנת הבוטנים בחמישה תבלינים:

  • 500 גרם בוטנים מקולפים לא קלויים
  • ¼ כוס מים
  • כפיות מלח
  • ¼ כפית תערובת חמישה תבלינים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. מחממים המים בסיר וממיסים בהם את המלח. מוסיפים את תבלין "5 התבלינים". מוסיפים למים את הבוטנים ומערבבים. .

  2. שופכים את תוכן הסיר לתבנית אפיה ומסדרים הבוטנים בשכבה אחת. אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות כשעה או עד אשר הבוטנים זהובים. יש לערבב בעדינות את הבוטנים כל 10 דקות

  3. ניתן להגיש חם או קר. אפשר לשמור בצנצנת סגורה במקרר.