אנשובי כבוש במלח
בצנצנת מערבבים את שמן הזית עם שיני השום, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל האנגלי.
אם רוצים אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ.
שומרים במקרר לספיגת טעמים עד לשימוש.
שופכים לכלי רחב את חצי מהכמות המלח ומניחים על המלח את את הדגים כאשר העור למעלה.
מכסים במחצית השניה של המלח.
שומרים במקרר למשך 6 - 12שעות על מנת לאפשר לדגים להיכבש.
מוציאים את הדגים מן הקופסא ושוטפים מהם את שאריות המלח.
מעבירים לכלי הגשה ויוצקים מעל הדגים את את השמן המתובל. מחכים חמש דקות ומגישים.