הדפסאגסים ממולאים בגבינות ברוטב יין
 אגסים ממולאים בגבינות ברוטב יין
 זמן הכנה 20 minutes
 זמן בישול 50 minutes
 השריית האגסים ביין 4 hours
 זמן הכנה כולל 1 hour 10 minutes
 מנות 6 
 קלוריות 380 kcal
 מחבר Gentleman Club
 -  6 אגסים מוצקים קלופים ומרוקנים מליבה באמצעות כף פריזיאן 
-  4 כפות גבינת רוקפור מגורדת  אפשר להגדיל כמות על פי גודל האגסים 
-  3 כפות גבינת שמנת 
-  3 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת 
-  1 בקבוק יין אדום מתוק  כמות לכיסוי האגסים 
-  10 גרגירי פלפל אנגלי 
-  1 גבעול תימין 
-  1 כף דבש 
הכנת הרוטב
 - בסיר בינוני מכסים את האגסים ביין ומפזרים פלפל אנגלי ומרתיחים כחצי שעה עד להתרככות האגסים. משאירים את האגסים ביין עוד כארבע שעות. 
מילוי והכנה של האגסים
 - מסננים את היין מהתערובת ומייבשים את האגסים. מערבבים את גבינת הרוקפור עם גבינת השמנת והפרמזן. וממלאים בתערובת הגבינות. 
- משמנים נייר אפייה ומניחים עליו את האגסים. אופים את האגסים בחום של 180 מעלות עד שהמילוי מזהיב. 
- משתמשים ביין האדום להכנת רוטב. מחממים את היין ומוסיפים לו מעט דבש ותימין ומצמצמים מאוד. מוזגים את הרוטב מעל האגסים ומגישים.