כתף חזיר שנמרחת בראב יבש של סוכר, פפריקה, פלפל קיאן, סלרי, כמון ופלפל שחור ומעושנת במעשנה למשך שש שעות.
Boston Butt כתף חזיר מעושנת במעשנה
Boston Butt כתף חזיר מעושנת במעשנה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה במעשנה.
כתף חזיר מעושנת (Boston Butt) במעשנת
כתף חזיר מעושנת (Boston Butt) במעשנת
סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות boston butt, כתף חזיר, עישון בשר
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 1 day 1 hour 30 minutes
מנות 6
קלוריות 297 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 2 ק"ג כתף חזיר שמנה.
חומרים לתערובת התבלינים:
- ½ כוס סוכר.
- ¼ כוס מלח.
- 2 כפות אבקת שום.
- 1 כף פלפל קיאן טחון.
- 1 כף כמון.
- 4 כפות פפריקה מתוקה.
- 1 כף פלפל שחור טחון.
- 1 כף זרעי סלרי טחונים.
אופן ההכנה
למרוח את תערובת התבלינים על הכתף ולהשאיר למשך לילה.
מדליקים את המעשנה לחום של 100 עד 110 מעלות. ממלאים את קערת המים. מעשנים את הכתף על פי המפתח הבא: שעה וחצי עישון על כל חצי קילוגרם.
ניתן לאחר זמן הבישול להוציא את הכתף מהמעשנה ולעטוף בניילון נצמד למשך 45 דקות. זה מאפשר לנוזלי הטעם לחלחל ולהיספג בבשר. מגישים פרוס. ניתן לקרר ולהשתמש כפסטרמה.