למרות שמקורותיו של הטרטר נמצאים באזור אסיה המתכון הצליח להתאקלם באזורנו ולזכות לגרסאות מקומיות בהן משתמשים במרכיבים אזוריים.
טרטר פלסטינאי
טרטר פלסטינאי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת קצוץ או טחון.
טרטר פלסטינאי
טרטר פלסטינאי
סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח פלסטינאי
תגיות טרטר, טרטר פלסטינאי
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 2 minutes
זמן הכנה כולל 12 minutes
מנות 6
קלוריות 258 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 400 גרם שייטל.
- חופן זרעי כוסברה.
- 3 – 4 צנוניות.
- חופן פיסטוקים קלויים.
- ½ פלפל צ'ילי ללא זרעים.
- 1 – 2 פרוסות לימון כבוש.
- מיץ מחצי לימון.
- טחינה.
- בצל ירוק.
- מלח ים.
- פלפל שחור.
אופן ההכנה
כותשים במכתש ועלי את הכוסברה והפיסטוקים.
קוצצים את הבשר בקופיץ.
את קוצצים קטן מאוד את שאר המרכיבים ומערבבים את הכל ביחד. מתבלים ומגישים.