צלעות חזיר (ספיריבס) בעישון של 3 שעות

צלעות חזיר (ספיריבס) בעישון של 3 שעות

אחד הנתחים שאני אוהב לעשן הן צלעות חזיר. ספריבס ועשן הם שידוך משמיים.

צלעות חזיר (ספיריבס) בעישון של 3 שעות

צלעות חזיר (ספיריבס) בעישון של 3 שעות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה במעשנה.

צלעות חזיר (ספיריבס) בעישון של 3 שעות

צלעות חזיר (ספיריבס) בעישון של 3 שעות

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות ספריבס, צלעות חזיר
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 2 days 3 hours
זמן הכנה כולל 2 days 3 hours 20 minutes
מנות 6
קלוריות 344 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 2 ק"ג ספרייבס

חומרים למשרה:

  • 2 כפות דבש.
  • 2 כפות סויה.
  • 4 שיני שום.
  • 200 גרם רסק עגבניות.

אופן ההכנה

  1. להשרות את הצלעות במשרה ללילה.

  2. להדליק את המעשנת לחום של 100 עד 110 מעלות. למלא את קערת המים. לעשן את הצלעות שלוש שעות. לפרוס מייד לפני הגשה.

  3. ניתן להגיש עם רוטב ברביקיו.


Related Posts

פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש – מסעדת קימל

פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש – מסעדת קימל

יש לי שני זכרונות חזקים ממסעדת קימל של השף שאול בן אדרת שנסגרה לפני כמה שנים; מדפי הירקות על הקיר; ומנת הפטה כבד עוף בקלבדוס. פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש – מסעדת קימל המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי. […]

פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש

פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש

למרות שפטריית הפורטבלו שונה מאוד במראה שלה מפטריית השמפניון הלבנה והקטנה. פטריית הפורטבלו היא סוג של פטריית שמפניון. פטריית פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש  פטריית פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש – המנה הוגשה חלק מארוחת היכרות. פטריית הפורטבלו היא גדולה ובשרנית ומזכירה הן בגודל והן בצורה המבורגר. […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון