פטריות ממולאות בניחוח דרומי

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

בתוך המילוי של הפטריות מסתתר לו ליקר הסאוטרן קומפורט - ליקר וויסקי ואפרסקים.

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

פטריות ממולאות בניחוח דרומי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בישול עם אלכוהול.

הסוד במתכון הפטריות הממולאות מסתתר לו במילוי ליקר סאוטרן קומפורט. 

סאוטרן קומפורט

ב- 1874 באר מן אירי בשם מרטין וילקס הרון מזג ללקוחותיו וויסקי שעשה דרכו לאורך נהר המיסיסיפי מטנסי וקנטקי. הוא המציא משקה אלכוהולי עם טעמים: קינמון, וניל, לימון, תפוזים, אפרסקים ועוד מיני פירות דבש ותבלינים אשר הושרו באלכוהול דגנים.

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

פטריות ממולאות בניחוח דרומי

סוג המנה מנה ראשונה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות סאוטרן קומפורט, פטריות, פטריות ממולאות
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 35 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 177 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לפטריות:

  • 15 פטריות גדולות.
  • 2 – 3 כפות חמאה מומסת.
  • מלח ופלפל.

למילוי:

  • 2 כפות שאלוטס קצוצים דק.
  • 2 כפות חמאה.
  • 1 כף קמח.
  • ¼ כוס שמנת מתוקה 38%.
  • ¼ כוס ליקר Southern Comfort.
  • 3 כפות  פטרוזיליה קצוצה.
  • 2 כפות הם קצוץ דק.
  • 2 כפות אגוזי פקאן קצוצים דק.
  • מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת.
  • עלי פטרוזיליה לעיטור

אופן ההכנה

הכנת הפטריות:

  1. מפרקים לכל פטריה את הגזע ושומרים בצד.

  2. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מאדים את הפטריות משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מסדרים את הפטריות על נייר אפיה בתבנית. מיבשים את הנוזלים שהצטברו בפטריות עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל. מחממים תנור ל- 190 מעלות.

הכנת המילוי:

  1. קוצצים את גזעי הפטריות ששמרנו. סוחטים אותם ביד להיפטר מנוזלים ומאדים אותם בחמאה יחד עם השאלוטס הקצוצים במחבת על אש נמוכה כ- 4 – 5 דקות. מוסיפים את הקמח ומערבבים למשך דקה. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד השהתערובת מסמיכה.

  2. מוסיפים את ה-Southern Comfort, הפטרוזיליה הקצוצה, ההאם והפקאנים. מערבבים היטב ומבשלים למשך דקה. מתבלים במלח ופלפל.

  3. ממלאים כל פטריה בתערובת ומפזרים מעל גבינת הפרמז'ן. אופים בתנור כ- 15 דקות. מקשטים בעלי הפטרוזיליה ומגישים.


Related Posts

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית

פרחי קישוא הם נפלאים למילוי. ממלאים, מקפלים, מצפים בבלילה ומטגנים. התוצאות תמיד מרשימות. פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יוונית. פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית חזרה לרשימת המתכונים עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי […]

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

המטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח. המטבח התאילנדי מושפע מתבשילים מוקפצים אשר מקורם במטבח הסיני, ומתבשילי הקארי של המטבח ההודי. מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון