מולים ממולאים בחמאת שום ועשבי תיבול נקלים מתחל לגריל חם. התוצאה תענוג.
מולים בגריל בחמאת שום
מולים בגריל בחמאת שום – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה צרפתית בנוסח פרובנס.
מולים בגריל בחמאת שום
מולים בגריל בחמאת שום
סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות מולים, צדפות בגריל, צדפות בחמאה
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 15 minutes
מנות 6
קלוריות 306 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
לצדפות:
- 1 ק"ג מולים.
- 10 גרם חמאה.
- 5 בצלצלי שאלוט קצוצים.
- ½ כוס יין לבן.
חומרים לחמאת שום:
- 50 גרם חמאה.
- 20 שיני שום.
- 10 גבעולי בזיליקום.
אופן ההכנה
מחממים את כמות החמאה הקטנה (10 גר') מוסיפים בצלצלי שאלוט קצוצים דק. לאחר כ- 3 דקות, מוסיפים את מולים כאשר "בשר" המולים כלפי מטה ובמגע עם החמאה והבצלצלי שאלוט. מחממים כ- 4-3 דקות נוספות.
מעבדים את כל המצרכים לחמאת הבזיליקום במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים פלפל שחור.
מורחים חמאת בזיליקום על כל מול (החלק הבשרי שלו) ושמים מתחת לגריל ל 2 דקות.