נתחי טונה שמתבשלים בתחמיץ ליים, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ופלפלי צ'ילי חריף.
סביצ'ה טונה נוסח הונדורס
סביצ'ה טונה נוסח הונדורס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבין לאומי.
סביצ'ה טונה נוסח הונדורס
סביצ'ה טונה נוסח הונדורס
  סוג המנה  מנה ראשונה, מנות פתיחה	
  סוג המטבח  מטבח דרום אמריקאי	
  תגיות  סביצ'ה טונה אדומה, סביצ'ה,	
  זמן הכנה 30 minutes
  זמן בישול 1 day 35 minutes
  זמן הכנה כולל 1 day 1 hour 5 minutes
  מנות 6 
  קלוריות 279 kcal
  מחבר Gentleman Club
חומרים
- ½ ק"ג נתח טונה טרייה.
- מיץ מ- 12 ליים או 6 לימונים צהובים.
- 1 ליטר חלב קוקוס.
- 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ.
- 3 כפות ציר דגים.
- 1 כף אבקת סוכר.
- 1 פלפל אדום חריף קצוץ.
- ½ חבילת עירית.
אופן ההכנה
- במחבת לוהטת משחימים את הטונה דקה מכל צד.פורסים לפרוסות עבות. 
- מעבדים כל מרכיבי המרינדה. מוסיפים את פרוסות הטונה והעירית ושומרים לילה במקרר. 





