לשון שעוברת כבישה יבשה של שבוע, יומיים של משרה ובישול. לשון רכה שכזאת עוד לא אכלתם בחייכם.
לשון כבושה במרינדה
לשון כבושה במרינדה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה רומנית.
לשון כבושה במרינדה
לשון כבושה במרינדה
  סוג המנה  מנה עיקרית	
  סוג המטבח  מטבח רומני	
  תגיות  לשון כבושה	
  זמן הכנה 2 days
  זמן בישול 1 hour 15 minutes
  זמן הכנה כולל 2 days 1 hour 15 minutes
  מנות 6 
  קלוריות 256 kcal
  מחבר Gentleman Club
חומרים
- לשון עגל.
- מלח גס.
- פלפל שחור גרוס.
- עלי דפנה.
למרינדה:
- ¼ כוס שמן זית.
- 1 כף פלפל שחור גרוס.
- מספר שיני שום.
- עלי דפנה.
- גרגרי פלפל אנגלי.
אופן ההכנה
- שוטפים היטב את הלשון ומנגבים. דוקרים את הלשון בסכין חדה. מפזרים על הלשון 3-4 כפות מלח גס, כף פלפל משפשפים ומכניסים למקרר ל 24 שעות. חוזרים על התהליך כל יום במשך שבוע כאשר בכל פעם שוטפים את הלשון לאחר הוצאתה מהמקרר. 
- מכניסים את הלשון למרינדה ל 48-24 שעות במקרר. 
- מכניסים את הלשון לסיר לחץ (אפשר גם לסיר רגיל אבל אז זה אורך מספר שעות). מכסים במים. מרתיחים כשעה ולאחר צינון קל מסירים את העור. 
- מחממים את הרוטב ומצמצמים ומגישים עם הלשון החתוכה לפרוסות. 



