פפנש

פפנש

פפנש

פפנש – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה רומנית.

הפפנש הוא מעין סופגניה או לביבת גבינה (תלוי איך מכינים את המתכון) מבושלת במים.

הפננש מוגש בדרך כלל עם ריבת פירות יער ושמנת חמוצה. 

פפנש

פפנש

סוג המנה קינוח
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות פפנש
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 6 hours
זמן הכנה כולל 6 hours 20 minutes
מנות 6
קלוריות 378 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 500 גרם גבינה כנען של תנובה.
  • 2 ביצים.
  • 2 כוסות סוכר.
  • 4 כפות סולת.
  • 4 כפות קמח.
  • מעט מלח.
  • מעט סוכר וניל.

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הגבינה עם המלח ומפוררים אותה. מניחים במקרר למס' שעות להתקררות.

  2. מוסיפים לתערובת הגבינה את כל החומרים ומערבבים. מכניסים למקרר למספר שעות להתקררות.

  3. יוצרים עיגולים בעזרת כף ולוחצים עם הבוהן שתיווצר שקערורית במרכז כל פפנש.

  4. מרתיחים מים עם מעט מלח ומוסיפים את הפפנש בזמן הגעת המים לרתיחה.

  5. מוציאים את הפפנש כשהם עולים וצפים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון