חזה מולארד עם תאנים בניחוח קוניאק

חזה מולארד עם תאנים בניחוח קוניאק

טעמים מתקתקים מתחברים היטב לחזה המולארד. במתכון זה שילבנו מתיקות של תאנים יחד עם עומק הטעמים של הקוניאק.

חזה מולארד עם תאנים בניחוח קוניאק

חזה מולארד עם תאנים בניחוח קוניאק – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת עוף.

חזה מולארד עם תאנים בניחוח קוניאק

חזה מולארד עם תאנים בניחוח קוניאק

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות חזה מולארד, מולארד, קוניאק, תאנים
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 30 minutes
השרייה במשרה 12 hours
זמן הכנה כולל 13 hours
מנות 6
קלוריות 298 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 3 חזות של מולארד
  • 1 כוס יין אדום
  • 3 בצלים ירוקים – החלק הלבן בלבד
  • 5 שיני שום כתושות
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • 1 כף מיץ לימון ממותק
  • 1 כף גרגרי פלפל ירוק
  • 6 תאנים בשלות פרוסות
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 2 כפות קוניאק איכותי
  • מלח ופלפל לפי טעם

אופן ההכנה

  1. משרים את המולארדים ביין מספר שעות (רצוי כ- 12 שעות) ומידי פעם הופכים. מוציאים ומנגבים לצורך ייבוש.

  2. חורצים את השומן של המולארד בצורת קריס קרוס עם סכין חדה.

  3. מטגנים במחבת מאוד חמה כשהצד השומני, עם העור,כלפי מטה כ- 13 דקות, עד לקבלת גוון חום והמסת כל השומן. הופכים ומטגנים דקה נוספת. מצננים ופורסים דק.

  4. מטגנים את הבצל בשומן שנותר במחבת עד שהוא שקוף. מוסיפים שום ומטגנים כשתי דקות נוספות. מוסיפים פרוסות תאנים טריות ועירית קצוצה. מסירים מהאש ויוצקים על פרוסות המולארד ולידן.

  5. מוסיפים את היין בו שרה המולארד ומבשלים כ- 5 דקות.

  6. מוסיפים את השמנת, מיץ הלימון וגרגרי הפלפל ומבשלים תוך בחישה כ 5 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.

  7. מוסיפים פרוסות תאנים טריות ועירית קצוצה. מסירים מהאש ויוצקים על פרוסות המולארד ולידן.


Related Posts

פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה

פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה

פירוש המילה פרפה בצרפתית הוא מושלם. ואכן מדובר על קינוח מושלם, פרפה תאנים, ג'ינג'ר ותה לפסנג סושונג. פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המטבח הבריטי המודרני. פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה חזרה לרשימת המתכונים

סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים

סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים

סטולאץ' הוא פודינג אורז שמגיע אלינו מן המטבח הטורקי. סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מתכוני אורז עולמי. סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון