הארוחה בהוקרה לשף אלעד מבית הספר בישולים אשר הרביץ בי את תורת הדגים בחן רב, במקצועיות וידע אין קץ.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
למדתי להיות שף בבית הספר בישולים. את נושא הדגים לימד אותי השף אלעד. מעיין בלתי נדלה של ידע. הארוחה הזו באה לסכם את מה שלמדתי ממנו.
תפריט הארוחה
- קרוקטים בורי באיולי זעפרן.
- ביס סביצ'ה אינטיאס עם תות שדה.
- שיפוד סלמון וירקות צלויים בגלייז.
- סלט שרימפס ואספרגוס חמאה ושרימפס.
- קדירת לוקוס ברוטב אדום.
- פילה דניס בהדרים.
- גלידת וניל צרפתי.
- סיידר חם.
היינות שהוגשו בארוחה
- מסע ישראלי – לבן 2018 – ייקב וויתקין.
- La Vie – Blank Du Castel 2017.
- Pelter – Sauvignon Blank – 2019.