אחד מן המטבחים הפופולאריים בעולם. מטבח המבוסס על הרמוניה בין החמוץ למתוק והחריף. מטבח עושה שימוש בתבלינים ועשבים רבים כמו עלי בננה, בזיליקום, קוקוס, קארי, למון גראס, ליים, רוטב סויה, טמרינד, שום, סוכר דקלים ועוד.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
אחד המטבחים האהובים עלי הוא המטבח התאילנדי. מנעד הטעמים הרחב שמבוסס על מתוק, מלוח, חמוץ, חריף ואפילו מר הוא פשוט חגיגה.
תפריט הארוחה
- שיפודי עוף ברוטב בוטנים וצ'ילי.
- צלעות חזיר מטוגנות ברוטב צ'ילי טחון.
- סלט פפאיה קר ופרוסות לחם מטוגן.
- שרימפס בקארי ירוק.
- סורבה תמרינדי.
- תבשיל בקר בחלב קוקוס וקארי אדום.
- פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות טרופיים.
היינות שהוגשו בארוחה
- ויתקין שורשים ג' 2008.
- גמלא – סובניון בלאן 2013.