אין נשנוש יותר טעים משרימס בציפוי פנקו. שרימפס עסיסי עם ציפוי אקסטרה פריך שמתפצפץ בפה בשילוב של רוטב צ'ילי מתוק חריף.
שרימפס בפנקו
שרימפס בפנקו – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פירות ים.
פרורי הפנקו היפניים הם פרורי לחם אשר מיוצרים מסוג מסויים של לחם ולכן הם אווריריים יותר ויותר קראנציים מפרורי הלחם הרגילים.
אקסטרה קריספי
השילוב של פרורי הפנקו עם השרימפס המטוגן משדרג את המנה ונותן לה מרקם קראנצי מיוחד. וזה בעצם סוד קסמה.
תוסיפו לזה מיונז צ'ילי מתוק חריף ויש לכם אחלה מנת פתיחה לכל ארוחה.
שרימפס בפנקו
שרימפס בפנקו
סוג המנה אפרטיף, מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח אסייתי, מטבח יפני
תגיות ברוסקטה שרימפס, שרימפס בפנקו
זמן הכנה 12 minutes
זמן בישול 15 minutes
זמן הכנה כולל 27 minutes
מנות 6
קלוריות 250 kcal
חומרים
חומרים לשרימפס בפנקו:
- 750 גרם שרימפס קריסטל מנוקים וקלופים למעט הזנב
- 2 ביצים טרופות
- 1 חבילה פרורי פנקו
- שמן לטיגון עמוק
- מלח ופלפל שחור לפי טעם
רוטב צ'ילי:
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות מיונז
- 1 כף רוטב צ'ילי חריף
אופן ההכנה
הכנת השרימפס בפנקו:
מניחים את פרורי הפנקו בקערה או צלחת. טורפים את הביצים והמלח בקערה.
טובלים את השרימפסים בביצה טרופה ומעבירים לקערה עם פרורי הפנקו. דוחסים את פרורי הפנקו אל השרימפס כדי לקבל ציפוי יפה. שמים בצלחת לקראת הטיגון.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
מטגנים את השרימפסים כדקה בשמן החם. חשוב שלא לטגן יותר מידי שרימפסים במכה אלא לטגן בכמה נגלות כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן.
הכנת רוטב הצ'ילי:
מערבבים את כל חומרי המטבל בקערה.