שניצלוני קממבר וריבת תות

שניצלוני קממבר וריבת תות

אחת מן המנות הראשונות הקלאסיות במטבח הצרפתי היא שניצלוני קממבר מטוגנים. השניצלים מוגשים באופן מסורתי עם ריבה של תותים או פירות יער. 

שניצלוני קממבר וריבת תות

שניצלוני קממבר וריבת תות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חגיגות הבסטיליה בנורמנדי ובריטני.

אחת מן המנות הראשונות הקלאסיות במטבח הצרפתי היא שניצלוני קממבר מטוגנים. השניצלים מוגשים באופן מסורתי עם ריבה של תותים או פירות יער. 

שניצלוני קממבר וריבת תות

שניצלוני קממבר וריבת תות

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות גבינת קממבר אפויה, שניצל, שניצל קממבר
זמן הכנה 45 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 330 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 400 גרם גבינת קממבר משובחת.
  • פרורי לחם צבעוניים.
  • ריבת תות.
  • חלמון.
  • שמן קנולה לטיגון.

אופן ההכנה

  1. פורסים את הגבינה לאצבעות עבות. טובלים כל אצבע בחלמון ולאחר מכן בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה פעמיים. מטגנים במחבת חמה עם שמן קנולה עד להתרככות.

  2. לאחר כמה דקות בהן הגבינה התקררה והתמצקה מוסיפים כף ריבת תות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון