רולדת סלמון מעושן וטרוטה על לחם פומפרניקל

רולדת סלמון מעושן וטרוטה על לחם פומפרניקל

מנת פתיחה נפלאה לאירוח. רולדת הסלמון והטרוטה מגולגלת כמו סושי ומונחת על לחם פומפרניקל.

רולדת סלמון מעושן וטרוטה על לחם פומפרניקל

רולדת סלמון מעושן וטרוטה על לחם פומפרניקל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פיש גורמה.

 

רולדת סלמון מעושן וטרוטה על לחם פומפרניקל

סלמון מעושן ורולדת טרוטה מעל פומפרניקל

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבנים, נשנושים
סוג המטבח מטבח סקנדינבי
תגיות סלמון מעושן
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 45 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 189 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 200 גרם פילה טרוטה מעושן.
  • 200 גרם גבינת שמנת Philadelphia.
  • 350 גרם פרוסות סלמון מעושן.
  • 200 גרם רוסות לחם פומפרניקל.
  • 2 כפות מיץ לימון.
  • קומץ עלי פטרוזיליה או שמיר, לקישוט.

אופן ההכנה

  1. מערבלים את הטרוטה ו-170 גרם גבינת שמנת במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לערבב.

  2. מניחים את פרוסות הסלמון המעושן מעל מלבן של ניילון נצמד בגודל 15X20 ס"מ, כשקצוות הפרוסות חופפות. מגלגלים את הפרוסות מהחלק הרחב, ונעזרים בעטיפת הפלסטיק להרמה תוך כדי גלגול. יוצרים גליל כאמור ומהדקים היטב תוך כדי גלגול קצוות הניילון בצדדים. מניחים במקפיא למשך 30 דקות. (הכמויות הנ"ל יספיקו ליצירת 4-3 גלילים).

  3. חותכים כ- 20 – 30 עיגולים מלחם הפומפרניקל ומורחים כל פרוסה בשאריות גבינת השמנת. לאחר התגבשות גלילי הטרוטה, מוציאים מהמקפיא ומסירים את הניילון. פורסים את הרולדה לפרוסות ברוחב של כ-2 ס"מ ומניחים כל פרוסה על עיגול פומפרניקל. מעטרים מלמעלה בעלה שמיר או פטרוזיליה.

  4. מכסים בעטיפת ניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגשה.


Related Posts

גרבלקס סלמון מעושן

גרבלקס סלמון מעושן

אחד מן התענוגות האהובים עלי בארוחת הבוקר הוא לחמניה טריה וחמה שיצאה מן התנור שעליה מרוחה שכבה עבה של חמאה איכותית ומעליה מונחת לה פרוסה יפה של סלמון מעושן. עונג צרוב. גרבלקס סלמון מעושן גרבלקס סלמון מעושן – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יש עשן […]

רולדה טלה עם צלעות טלה בציר טלה בליווי קוביות תפוח אדמה

רולדה טלה עם צלעות טלה בציר טלה בליווי קוביות תפוח אדמה

מפרקים את בשר הצלעות מן העצמות ויוצרים רולדה. על זה מוסיפים צלעות טלה וקוביות תפוחי אדמה. מה עוד אפשר לבקש. רולדה טלה עם צלעות טלה בציר טלה בליווי קוביות תפוח אדמה.  רולדה טלה עם צלעות טלה בציר טלה בליווי קוביות תפוח אדמה – המנה הוגשה […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון