לכל אחת מן המסעדות שאני אוהב יש מנת דגל אחת שאני מעדיף. במסעדת ג'ויה אני אוהב את הרביולי שרימפס בקרם פלפלים.
רביולי שרימפס בקרם פלפלים – מסעדת ג'ויה
רביולי שרימפס בקרם פלפלים – מסעדת ג'ויה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי.
רביולי שרימפס בקרם פלפלים – מסעדת ג'ויה
רביולי שרימפס בקרם פלפלים – מסעדת ג'ויה
סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות רביולי, רביולי שרימפס
זמן הכנה 1 hour
זמן בישול 15 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 15 minutes
מנות 6
קלוריות 344 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
לפסטה:
- 300 גרם בצק פסטה מרודד.
לקרם הפלפלים:
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות.
- 1 כף שמן זית.
- 1 כף בצל חתוך לקוביות.
- 2 כוסות ציר דגים.
למילוי:
- 500 גרם שרימפס קלופים.
- 1 כף שמן זית.
- מלח.
- 1 כף פטרוזיליה.
- 3 כפות גבינת מסקרפונה.
- 2 כפות קרם פלפלים.
אופן ההכנה
הכנת קרם הפלפלים:
מזהיבים בצל בשמן זית, מוסיפים פלפלים ומאדים, מוסיפים ציר ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך וטוחנים.
הכנת המלית:
מחממים שמן זית. מוסיפים שרימפס ומקפיצים עד שהם נהיים ורדרדים. מתבלים במלח, מוסיפים פטרוזיליה ומקררים. שומרים בצד מספר שרימפס שלמים להגשה. קוצצים דק את השרימפסים, מוסיפים את גבינת המסקרפונה ושתי כפות קרם הפלפלים. מערבבים ומתקנים תיבול.
הכנת הרביולי:
מכינים את הרביולי – כל רביולי יש למלא בכפית מלית.
בישול המנה:
מבשלים במי מלח כ- 3 דקות מניחים בכל צלחת שרימפס, קרם פלפלים ומערבבים פנימה את הרביולי.