במנה זו יש שימוש מיוחד בקרוקנטים. הפעם הם משמשים כמעיין קרקר עבור חמאת האנשובי וקרם הפלפלים.
קרוקטים בחמאת אנשובי וממרח פלפלים
קרוקטים בחמאת אנשובי וממרח פלפלים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת טעימות מן המטבח הבינלאומי.
קרוקטים בחמאת אנשובי וממרח פלפלים
קרוקטים בחמאת אנשובי וממרח פלפלים
סוג המנה מנות פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח בסקי, מטבח ספרדי
תגיות חמאת אנשובי, ממרח פלפלים, קרוקטים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 6
קלוריות 212 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
לקרוקנטים:
- 750 גרם תפוחי אדמה.
- 2 חלמונים.
- 150 גרם גבינת פרמזן.
- מלח.
לחמאת האנשובי:
- מחית אנשובי או אנשובי מעובד במעבד מזון.
- 2 כפיות בזיליקום קצוץ.
- 100 גרם חמאה.
- מלח ופלפל לפי הטעם.
לממרח הפלפלים:
- 2 פלפלים קלויים מקולפים.
אופן ההכנה
הכנת הקרוקנטים:
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם. מקלפים ומועכים אותם עם שאר החומרים למחית.
דרך שקית זילוף יוצרים מעין קרקרים עם גומה ואופים בחום בינוני עד להזהבה.
הכנת חמאת האנשובי:
מעבדים את החמאה עם שאר החומרים וממלאים את הגומה בקרוקטים.
הכנת ממרח הפלפלים:
מקלפים, מגרענים ומרסקים את הפלפלים הקלויים.
מורחים מעט ממרח הפלפלים על כל אחד מהקרוקנטים.