קציצות הפתעה מצריות

קציצות הפתעה מצריות

בתוך כל אחת מן הקציצות התמימות למראה האלו מסתתרת הפתעה. שן שום נימוחה ועסיסית שמכניסה לפה פצצה של טעמים.

קציצות הפתעה מצריות

קציצות הפתעה מצריות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה מצרית.

קציצות הפתעה מצריות

קציצות הפתעה מצריות

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח מצרי
תגיות קציצות הפתעה, קציצות פראסה
זמן הכנה 1 hour 30 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 2 hours
מנות 6
קלוריות 255 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ½ ק"ג חזה עוף טחון.
  • 1 כוס סולת.
  • סולת לגלגול הקציצות.
  • 1 בצל גדול קצוץ דק.
  • 40 שיני שום קלופות.
  • קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות.
  • 1 כף מרק עוף.
  • מלח ופלפל.
  • שמן לטיגון.

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את הבשר, הסולת, הבצל הקצוץ, המלח והפלפל.

  2. יוצרים כ-20 קציצות קטנות, כשכל קציצה מלאה בשן שום.

  3. מגלגלים את הקציצות בסולת ומטגנים בשמן בגובה ס"מ עד להשחמה מכל הצדדים.

  4. שמים בסיר את העגבניות המרוסקות, שארית שיני השום ואבקת המרק. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.

  5. מוסיפים את הקציצות. הרוטב צריך לכסות אותן כמעט לגמרי. במידה וחסר רוטב יש להוסיף מים רותחים.

  6. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כשעה.


Related Posts

גראטן תפוחי אדמה במיונז

גראטן תפוחי אדמה במיונז

במתכון הזה של הגראטן תפוחי אדמה אנחנו מחליפים את השמנת המתוקה במיונז מתובל. התוצאה מדהימה. שכבות של תפוחי אדמה נימוחים שנמסים בפה. גראטן תפוחי אדמה במיונז המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת ויוה איטליה. גראטן (Gratin) היא טכניקת בישול שמקורה במחוז דופין בצרפת שמטרתה הענקת מעטה […]

קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות

קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות

קציצות מבשר צלעות הן בעלות טעם יותר חזק ומרוכז של טעמים. כמו שאומרים קציצות למטיבי לכת. קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות ברוטב עגבניות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חגיגת הבסטיליה בנורמנדי ובראטן. קציצות צלעות בקר במילוי פיטריות […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון