קוקטייל שלוקח את קוקטייל ה-"ג'ין וטוניק" הקלאסי ומשדרג אותו בעזרת טריק קטן.
קוקטייל קנאה ירוקה
קוקטייל קנאה ירוקה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת רגע לפני הקיץ.
קוקטייל עם טריק
הטריק בקוקטייל קנאה ירוקה הוא השימוש בג'ין שהושרו בו רצועות סלרי למשך יומים. הסלרי מעשיר את טעמו של הגין וצובע אותו בירוק.
קוקטייל קנאה ירוקה
קוקטייל קנאה ירוקה
סוג המנה קוקטייל
סוג המטבח קוקטיילים
תגיות קוקטייל קנאה ירוקה, קנאה ירוקה
זמן הכנה 2 minutes
זמן בישול 2 days 7 minutes
זמן הכנה כולל 2 days 9 minutes
מנות 1
קלוריות 187 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
לקוקטייל:
- ¼ כוס תפוח מסוג גרני סמית מקולף וקצוץ.
- 60 מ"ל ג'ין מושרה בסלרי.
- 30 מ"ל מיץ לימון.
- 30 מ"ל סירופ פשוט (מי סוכר עשוים ביחס אחד לאחד סוכר למים).
- 2 – 3 זילופים אנגסטורה ביטר.
- זילוף טבסקו.
לג'ין מושרה בסלרי:
- 1 מקל סלרי אמריקאי ללא עלים.
- מקל סלרי אמריקאי עם עלים מהחלק הפנימי של הסלרי.
- ⅛ כפית זרעי אניס כתושים (אפשר להחליף בזרעי שומר).
- 2 כוסות ג'ין איכותי.
אופן ההכנה
לג'ין מושרה בסלרי:
חותכים את הסלרי לפסים של 3 סנטימטר.
מכניסים את כל המרכיבים לכלי אטום ומניחים בצד למשך יומיים למיזוג הטעמים. מידי כמה שעת מנערים את המיכל. לאחר יומיים מסננים את הג'ין. שומרים במקרר עד לרגע השימוש.
הכנת הקוקטייל:
שמים את התפוח הקצוץ בשייקר ומועכים אותו באמצעות עלי או כף. מוסיפים את המרכיבים הנוזליים.
ממלאים את השייקר בקרח ומנערים נמרצות למשך כ- 10 שניות. מסננים לכוס מרטיני שקוררה מראש או כוס לונג דרינק. אפשר להוסיף כמה קוביות קרח.