איש אינו יודע מי בדיוק המציא את קוקטייל הנגרוני. הסברה הרווחת ביותר היא שהרוזן קמיליו נגרוני מפירנצה איטליה, ביקש בשנת 1919 מהברמן של קפה ג'יאקוסה- פוסקו סקארסלי לחזק את הקוקטייל האהוב עליו - אמריקנו על ידי הוספת ג'ין וכך נוצר הנגרוני.
קוקטייל נגרוני תפוזי דם
המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פטריות.
קוקטייל הנגרוני נחשב כקוקטייל קלאסי עם טעמים של מתיקות עדינה שמושגת מן המרטיני רוסו ושילוב של מרירות עדינה של הקמפרי.
נגיעה של רעננות
על מנת להעניק לקוקטייל הנגרוני עוד נגיעה של רעננות נוסיף לו מיץ של תפוזי דם.
תפוזי דם
תפוזי הדם נותנים לקוקטייל צבע אדום יפיפה. אך מכיוון שתפוזי הדם נמצאים במחוזתנו לתקופה מאוד קצרה ניתן בהחלט להחליף אותם במיץ תפוזים רגיל.
נגרוני תפוזי דם
נגרוני תפוזי דם
סוג המנה קוקטיילים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות נגרוני, קוקטייל, קוקטייל נגרוני, תפוזי דם
זמן הכנה 7 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 7 minutes
מנות 3
קלוריות 197 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
חומרים לקוקטייל:
- 50 מ"ל מיץ מתפוזי דם
- 25 מ"ל גין
- 25 מ"ל קמפרי
- 25 מ"ל וורמוט מתוק
- קרח
חומרים לעיטור הקוקטייל:
- פרוסת תפוז דם
- חתיכה של קליפת התפוז
אופן ההכנה
ממלאים שייקר בכמה קוביות קרח.
מוסיפים את כל מרכיבי הקוקטייל ומנערים.
שמים בכוס אולד פאשן מספר קוביות קרח.
מסננים את תכולת השייקר אל הכוס.
מקשטים עם פרוסת התפוז.
לוקחים את קליפת התפוז ומשפשפים איתה את שולי הכוס על מנת לתת לה ניחוח תפוזי.