קוקטייל דובדבן מעושן

קוקטייל דובדבן מעושן

אני מאוד אוהב לפתוח ארוחה טובה עם קוקטייל. הקוקטייל פותח את התאבון ומסדר את הראש. מה יכול להיות יותר טוב מזה.

קוקטייל דובדבן מעושן

קוקטייל דובדבן מעושן – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יש עשן ללא מעשנה.

קוקטייל שמשלב בין טעמים מתקתקים, למרירות עדינה, בין חמיצות לטעמי עישון. 

השימוש שאנו עושים באקדח עישון מוסיף לקוקטייל ארומה מעושנת נעימה שמחברת את כל הטעמים יחדיו. 

קוקטייל דובדבן מעושן

קוקטייל דובדבן מעושן

סוג המנה קוקטייל
סוג המטבח קוקטייל
תגיות דובדבן אמרונה, דובדבן מעושן, קוקטייל
זמן הכנה 3 minutes
זמן בישול 15 minutes
קירור מי מרווה במקרר 6 hours
זמן הכנה כולל 6 hours 18 minutes
מנות 1
קלוריות 250 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

חומרים לקוקטייל:

  • 1 שוט בורבון
  • ½ שוט מרטיני ביאנקו
  • ½ שוט מיץ לימון סחוט
  • 1 שוט מי סוכר מרווה
  • כף סירופ של דובדבני אמרנה (המיץ מהקופסא)
  • קרח

חומרים למי מרווה:

  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 10 - 12 עלי מרווה

חומרים לעישון הקוקטייל

  • שבבי עץ דובדבן לאקדח עישון

עיטור הקוקטייל:

  • 3 דובדבני אמרנה משופדים על קיסם

אופן ההכנה

הכנת מי הסוכר מרווה:

  1. שמים בסיר את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה.

  2. מערבבים את מי הסוכר ומבשלים כדקה שתיים עד שהסוכר נמס לגמרי ומי הסוכר נהיים שקופים.

  3. מחלישים את האש ומוסיפים את עלי המרווה. מבשלים למשך דקה ומכבים את האש. נותנים למי המרווה לעמוד כשעה על מנת לאפשר להם לספוג טעמים.

  4. אחרי שעה מסננים את העלים ומעבירים לכלי אכסון. מקררים במקרר כשש שעות עד שמי הסוכר מרווה קרים לחלוטין.

הכנת הקוקטייל:

  1. שמים בשייקר מספר קוביות קרח.

  2. שמים בשייקר עם הקרח את כל חומרי הקוקטייל ומנערים היטב.

  3. ממלאים אקדח עישון בשבבי עץ דובדבן. מדליקים את השבבים וממלאים את השייקר בעשן של השבבים. מנערים היטב למשך דקה לספיגת טעמי העישון.

  4. ממלאים כוס אולד פאשן במספר קוביות קרח. מסננים את הקוקטייל אל הכוס.

  5. מעטרים בעיטור של 3 דובדבני אמרנה מושחלים על קיסם.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות


Related Posts

קוקטייל מרטיני ארוחת בוקר

קוקטייל מרטיני ארוחת בוקר

לקחנו את קוקטייל המרטיני הקלאסי והענקנו לו טוויסט מרענן על החלפה של הוורמוט היבש בליקר טריפל סק, ועל ידי הוספה של כפית ריבת תפוזים איכותית לקוקטייל. התוצאה מרטיני מרענן עם טעמי תפוז. קוקטייל מרטיני ארוחת בוקר קוקטייל מרטיני ארוחת בוקר – המנה הוגשה כחלק מתפריט […]

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

איש אינו יודע מי בדיוק המציא את קוקטייל הנגרוני. הסברה הרווחת ביותר היא שהרוזן קמיליו נגרוני מפירנצה איטליה, ביקש בשנת 1919 מהברמן של קפה ג'יאקוסה- פוסקו סקארסלי לחזק את הקוקטייל האהוב עליו – אמריקנו על ידי הוספת ג'ין וכך נוצר הנגרוני. קוקטייל נגרוני תפוזי דם […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון