פרחי קישוא הם נפלאים למילוי. ממלאים, מקפלים, מצפים בבלילה ומטגנים. התוצאות תמיד מרשימות.
פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית
פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת יוונית.
פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית
פרחי קישוא ממולאים בגבינה יוונית
סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח יווני
תגיות פרחי קישוא, פרחי קישואים ממולאים
זמן הכנה 40 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 10 minutes
מנות 6
קלוריות 263 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 12 פרחי קישואים.
- 250 גרם גבינת פטה עיזים.
- 250 גרם גבינת מוצרלה צמה- קשה.
- מלח ופלפל שחור.
- כף נענע קצוצה.
- 250 גרם קמח.
- 2 כוסות חלב.
- שמן זית או שמן רגיל לטיגון.
- יוגורט עיזים לקישוט המנה.
- פלפל אדום קצוץ דק.
- שמיר קצוץ לקישוט.
אופן ההכנה
טובלים את גבעולי הפרחים במים רותחים ל- 10 דקות לאחר שמקלפים מעט את הגבעולים.
מערבבים את הגבינה פטה עם גבינת מוצרלה המגוררת גס, המלח, הפלפל שחור והביצה. מוסיפים נענע קצוצה דק. ממלאים את פרחי הקישואים בתערובת וסוגרים כל פרח עם עלי הפרח.
בקערה מערבבים את הקמח עם 2 ביצים, מלח ופלפל שחור ומוסיפים חלב תוך כדי בחישה עד שהתערובת נוזלית, לא מימית ולא סמיכה מידי.
טובלים כל פרח קישוא ממולא בתערובת מכל צדדיו ומטגנים במחבת 2 דקות מכל צד. מניחים על נייר מגבת לייבוש ומגישים לצלחת.
מעטרים מסביב לפרח קישוא ביוגורט עם מעט נענע ושמיר כרוטב.