פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש

פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש

למרות שפטריית הפורטבלו שונה מאוד במראה שלה מפטריית השמפניון הלבנה והקטנה. פטריית הפורטבלו היא סוג של פטריית שמפניון.

פטריית פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש 

פטריית פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש – המנה הוגשה חלק מארוחת היכרות.

פטריית הפורטבלו היא גדולה ובשרנית ומזכירה הן בגודל והן בצורה המבורגר. לכן הפטרייה משמשת בהרבה מתכונים טבעוניים כתחליף לבשר. 

פטריית הפורטבלו אוהבת מאוד לאמץ טעמים שונים וזאת בזכות המרקם הספוגי שלה, שמאפשר לה לספוג לתוכה את הטעמים של המשרה אשר בה אנו משרים את הפטרייה.

במתכון זה נשרה את פטריות הפורטובלו בתחמיץ של דבש אשר יעניק להם טעם חמצמץ מתקתק.

לסיום ההכנה נצלה את הפטריות בגריל.

פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש

פטריות פורטבלו בגריל בתחמיץ דבש

סוג המנה מנות פתיחה, מנות ראשונות, תוספות
סוג המטבח טבעוני, מטבח צרפתי, צמחוני
תגיות פורטבלו בגריל, פטריה צלוייה בגריל, פטריות, פטריות פורטבלו
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 5 minutes
השרייה 1 hour
זמן הכנה כולל 15 minutes
מנות 6
קלוריות 158 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לפטריות

  • 12 פטריות פורטבלו גדולות ללא הגבעול

לתחמיץ

  • 6 שיני שום כתושות
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף מיץ לימון
  • 3 גבעולים עלי תימין
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור טחון דק

אופן ההכנה

  1. מסדרים את הפטריות בתבנית. מערבבים את חומרי התחמיץ ויוצקים על הפטריות. משרים למשך שעה.
  2. מחממים את הגריל לחום מקסימאלי.

  3. קולים את הפטריות בגריל למשך 3 - 4 דקות. מידי פעם מברישים את הפטריות בתחמיץ במשך הצלייה.
  4. מגישים חם.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות


Related Posts

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

המטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח. המטבח התאילנדי מושפע מתבשילים מוקפצים אשר מקורם במטבח הסיני, ומתבשילי הקארי של המטבח ההודי. מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת […]

פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש – מסעדת קימל

פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש – מסעדת קימל

יש לי שני זכרונות חזקים ממסעדת קימל של השף שאול בן אדרת שנסגרה לפני כמה שנים; מדפי הירקות על הקיר; ומנת הפטה כבד עוף בקלבדוס. פטה כבד עוף בקלבדוס ורוטב דבש – מסעדת קימל המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי. […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון