מי אמר שסיגרים חייבים להיות מלוחים? הנה מתכון מן המטבח המרוקאי לסיגרים מתוקים.
סיגרים מתוקים
סיגרים מתוקים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה מרוקאית.
סיגרים מתוקים
סיגרים מתוקים
סוג המנה קינוחים
סוג המטבח מטבח מרוקאי
תגיות סיגרים, סיגרים מתוקים
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 35 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 5 minutes
מנות 6
קלוריות 305 kcal
חומרים
לסיגרים:
- 20 עלי ווארקה.
- ½ כוס ריבת ענבים.
- ½ כוס שקדים קצוצים.
- ½ כוס אגוזים קצוצים.
לסירופ:
- 1 ק"ג סוכר.
- 1 לימון פרוס על קליפתו.
- 2 כוסות מים.
אופן ההכנה
מכינים את הסירופ:
מביאים לרתיחה את חומרי הסירופ ומבשלים על אש קטנה עד שנהפך לסירופ בהיר.
מכינים את הסיגרים:
מערבבים את חומרי המילוי לסיגרים.
חותכים כל עלה לחצי.
מניחים ככפית מילוי על חצי עלה, מגלגלים בצורת מעטפה לסיגר הדוק.
מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.
טובלים את הסיגרים בסירופ ומגישים פושר.