סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מטבחים של ארצות דוברות גרמנית.

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סט רקלט מסורתי מוגש בלווית בייקון, פטריות, בצל כבוש וראשי שום אפויים

סוג המנה מנה ראשונה, מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח שוויצרי
תגיות גבינת רקלט, סט רקלט, פונדו, רקלט
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 50 minutes
מנות 6
קלוריות 306 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ארבעה סוגים שונים של פטריות חתוכות.
  • בייקון חתוך לקוביות.
  • שרימפסים טריים
  • 20 שיני שום.
  • 25 פרוסות של גבינת רקלט.
  • 18 תפוחי אדמה קטנים מבושלים.
  • 1 צנצנת בצלי פנינה כבושים.
  • חרדל.

אופן ההכנה

רוטב:

  1. מאדים על חום נמוך את קוביות הבייקון עד להמסת כל השומן.

  2. מטגנים את הפטריות בשומן הבייקון המומס עד לאידוי כל הנוזלים.

  3. מאדים את השרימפס בחמאה.

  4. אופים את שיני השום בכלי עם מעט שמן ב- 180 מעלות עד שיתרככו.

אופן ההגשה:

  1. מגישים את כל המרכיבים בקערות הגשה עם גבינת הרקלט, הבצלצלים והחרדל. כל סועד מכין לעצמו את סט הרקלט עם המרכיבים שהוא אוהב.


Related Posts

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס

המטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח. המטבח התאילנדי מושפע מתבשילים מוקפצים אשר מקורם במטבח הסיני, ומתבשילי הקארי של המטבח ההודי. מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס מרק קארי תילאנדי עם פטריות שימג'י ושרימפס – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת […]

קרוקט פטריות שנטרל

קרוקט פטריות שנטרל

קרוקטים הם בעיני כדורי הפלאפל של האירופאים. כדור מטוגן עם ציפוי פריך, שבתוכו מסתתר עולם ומלאו. קרוקט פטריות שנטרל המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פטריות. כשהחלטתי להכין את ארוחת הפטריות הבחירה בקרוקט למנת הפתיחה היתה די קלה.  הקרוקט משמש ככלי נפלא להעברת טעמים. כדור מטוגן […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון