סורבה קמפרי תפוזי דם

סורבה קמפרי תפוזי דם

בימי הקיץ החמים אני אוהב להירגע עם קוקטייל קמפרי תפוזים. אז למה שלא נהפוך אותו לסורבה?

סורבה קמפרי תפוזי דם

סורבה קמפרי תפוזי דם – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסתורי הטעם המר.

סורבה קמפרי תפוזי דם

סורבה קמפרי תפוזי דם

סוג המנה מרענן חך, קינוח
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות סורבה, סורבה קמפרי, סורבה קמפרי תפוזים, קמפרי תפוזים, תפוזי דם
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 45 minutes
הקפאה בפריזר 12 hours
זמן הכנה כולל 13 hours 15 minutes
מנות 6
קלוריות 214 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 500 מ"ל מיץ תפוזים סחוט מתפוזי דם מסונן מבקבוקונים.
  • 250 מ"ל קמפרי.
  • 250 מ"ל מי סוכר (מבשלים מים וסוכר ביחס 1 ל- 1).
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי.

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הסורבה בקערה. טועמים ובודקים שהתערובת מאוזנת בטעמים. חשוב לזכור כי ההקפאה מחלישה את הטעם המתוק כך שיתכן שהסורבה מרגיש מאוד מתוק ואחרי ההקפאה הוא יהיה מאוזן.

  2. מעבירים למכונת גלידה ומפעילים עד לקבלת סורבה עדין. מעבירים למקפיא עד להגשה.


Related Posts

סורבה תפוחים ורום מתובל

סורבה תפוחים ורום מתובל

אחד השידוכים היותר מוצלחים של הרום המתובל של חברת בקרדי, הוא מיץ תפוחים שהרגע נסחט. אז למה לא להפוך את השילוב הזה לסורבה אלכוהולי? סורבה תפוחים ורום מתובל סורבה תפוחים ורום מתובל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסע בעקבות תערובות התבלינים. רום מתובל חברת […]

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

איש אינו יודע מי בדיוק המציא את קוקטייל הנגרוני. הסברה הרווחת ביותר היא שהרוזן קמיליו נגרוני מפירנצה איטליה, ביקש בשנת 1919 מהברמן של קפה ג'יאקוסה- פוסקו סקארסלי לחזק את הקוקטייל האהוב עליו – אמריקנו על ידי הוספת ג'ין וכך נוצר הנגרוני. קוקטייל נגרוני תפוזי דם […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון