בימי הקיץ החמים אני אוהב להירגע עם קוקטייל קמפרי תפוזים. אז למה שלא נהפוך אותו לסורבה?
סורבה קמפרי תפוזי דם
סורבה קמפרי תפוזי דם – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסתורי הטעם המר.
סורבה קמפרי תפוזי דם
סורבה קמפרי תפוזי דם
סוג המנה מרענן חך, קינוח
סוג המטבח מטבח איטלקי
תגיות סורבה, סורבה קמפרי, סורבה קמפרי תפוזים, קמפרי תפוזים, תפוזי דם
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 45 minutes
הקפאה בפריזר 12 hours
זמן הכנה כולל 13 hours 15 minutes
מנות 6
קלוריות 214 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 500 מ"ל מיץ תפוזים סחוט מתפוזי דם מסונן מבקבוקונים.
- 250 מ"ל קמפרי.
- 250 מ"ל מי סוכר (מבשלים מים וסוכר ביחס 1 ל- 1).
- 1 כף מיץ לימון סחוט טרי.
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הסורבה בקערה. טועמים ובודקים שהתערובת מאוזנת בטעמים. חשוב לזכור כי ההקפאה מחלישה את הטעם המתוק כך שיתכן שהסורבה מרגיש מאוד מתוק ואחרי ההקפאה הוא יהיה מאוזן.
מעבירים למכונת גלידה ומפעילים עד לקבלת סורבה עדין. מעבירים למקפיא עד להגשה.