מי אמר שסורבה חייב להיות מתוק. שילוב הטעמים בין הסורבה קוקוס לקוויאר יוצר ניגוד נפלא של טעמים בין המתוק למלוח.
סורבה קוקוס וקוויאר
סורבה קוקוס וקוויאר – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת בוטיק.
סורבה קוקוס וקוויאר
סורבה קוקוס וקוויאר
סוג המנה מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח מודרני
תגיות סורבה, סורבה קוקוס, קוויאר
זמן הכנה 4 hours 30 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 5 hours
מנות 6
קלוריות 198 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 250 מ"ל חלב קוקוס.
- 100 גרם קוקוס טרי.
- שמן צ'ילי חריף.
- חלמון ביצה.
- קוויאר שחור.
לקולי:
- 4 פלפלים אדומים.
- 2 כפיות סוכר.
אופן ההכנה
הכנת הסורבה:
מגרדים את הקוקוס הטרי ל"נסורת" קוקוס.
שמים במכונת גלידה את "נסורת" הקוקוס, חלב הקוקוס, שמן הצילי וחלמון הביצה ומקפיאים לפחות ל- 4 שעות.
הכנת הקולי:
להכנת הקולי מנקים את הפלפלים מגרעינים, מרסקים למחית ומסננים.מעבירים את המחית עם הסוכר לסיר ומבשלים את המחית עם הסוכר על אש קטנה עד להיווצרות רכז סמיך עם צבע אדום עמוק.
הגשת המנה:
חצי שעה מלפני ההגשה מוציאים את הסורבה מן המקפיא.
ממלאים כף בסורבה קוקוס. מעליה מניחים כפית קוויאר. ומעל מעטרים בקולי פלפל.