סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים

סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים

סטולאץ' הוא פודינג אורז שמגיע אלינו מן המטבח הטורקי.

סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים

סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מתכוני אורז עולמי.

סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים

סוטלאץ' חוויאג במרק תאנים

סוג המנה מנות אחרונות, קינוח
סוג המטבח מטבח טורקי, מטבח תימני
תגיות חוויאג, סטולאץ
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 3 hours 35 minutes
זמן הכנה כולל 3 hours 55 minutes
מנות 6
קלוריות 456 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לסטולאץ':

  • כוס אורז טחון.
  • 1 ליטר חלב.
  • כוס סוכר.
  • ¼ כפית מלח.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • ½ כפית חוואיג או תמצית שקדים.
  • חמאה לשימון הקערות.
  • סוכר חום לפיזור בקערות..

למרק התאנים:

  • 1 ק"ג תאנים שחורות.
  • 1 כוס סוכר.
  • 1 כפית קינמון.
  • 4 ציפורני ציפורן.
  • מעט מים.

אופן ההכנה

הכנת הסטולאץ':

  1. מערבבים את האורז, הסוכר והמלח. מוזגים מעט חלב תוך כדי ערבוב עד שנוצרת משחה חלקה.

  2. מקטינים האש ומוזגים יתרת החלב תוך כדי ערבוב עד להסמכה.

  3. מוסיפים את תמצית הוניל והשקדים או חוואיג' ומעבירים לקעריות משומנות ומסוכרות.

  4. מניחים בתבנית מלאה מים עד חציה ואופים בחום של 150 מעלות כשעתיים או עד שהסוטלאץ' מזהיב.

הכנת מרק התאנים:

  1. מבשלים תאנים טריות בכוס סוכר חום, ציפורן, קינמון ומעט מים על אש נמוכה כ 3 שעות. מסננים.


Related Posts

פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה

פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה

פירוש המילה פרפה בצרפתית הוא מושלם. ואכן מדובר על קינוח מושלם, פרפה תאנים, ג'ינג'ר ותה לפסנג סושונג. פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המטבח הבריטי המודרני. פרפה תאנים ג'ינג'ר ותה חזרה לרשימת המתכונים

חזה עוף ממולא תפוחים ותאנים ברוטב אדום

חזה עוף ממולא תפוחים ותאנים ברוטב אדום

חזה עוף הוא נתח שכאילו נוצר מוכן למילוי. פורסים את חזה העוף דק דק, ממלאים במילוי ומגלגלים. חזה עוף ממולא תפוחים ותאנים ברוטב אדום חזה עוף ממולא תפוחים ותאנים ברוטב אדום – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אגסים ותפוחים. חזה עוף ממולא תפוחים ותאנים ברוטב […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון