סביצ'ה מוסר פרואנית

סביצ'ה מוסר פרואנית

הסביצ'ה הפרואנית שונה מאוד ממה שאנחנו מכירים פה בארץ. בפרו הסביצ'ה היא מנת פועלים, כמות גדולה של דג, מעט ירקות לתיבול ומיץ ליים לכבישה של הדג.

סביצ'ה מוסר פרואנית

סביצ'ה מוסר פרואנית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה פרואנית.

סביצ'ה מוסר פרואנית

סביצ'ה מוסר פרואנית

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח פרואני
תגיות מוסר, סביצ'ה מוסר, סביצ'ה,
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 10 minutes
מנות 6
קלוריות 89 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 ק"ג פילה דג ים מוסר נקי מעצמות, קוצים ועור וחתוך לקוביות של 1 ס"מ.
  • ½ בצל סגול פרוס דק.
  • ½ כוס כוסברה טרייה קצוצה.
  • 1 פלפל חריף נקי מזרעים קצוץ.
  • מיץ מ-8 ‏ליים.
  • מלח ופלפל שחור.

אופן ההכנה

  1. זהו מתכון הסביצ'ה המקורי: לא מתחכם, מרענן ופשוט טעים. הפרואנים נוהגים להגיש אותו בצלחת גדולה למרכז השולחן. כיום ניתן למצוא גרסאות רבות ומגוונות לסביצ'ה.

  2. מערבבים את כל החומרים בקערה, מתבלים במלח ופלפל ומשרים 5 ‏דקות או עד שהדג מתחיל לקבל גוון לבנבן. ‏מעבירים לצלחת ומגישים.


Related Posts

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי

לוקוס נחשב כאחד הדגים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג. בשרו הלבן והרך הופך את הלוקוס לדג נפלא להכנה של קרפצ'יו. קרפצ'יו לוקוס בגרעיני עגבניות עירית וטימין טרי המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו. ישנן מנות שסוד ההצלחה שלהן הוא באיכות חומרי הגלם שבהם […]

פילה מוסר ברוטב רימונים

פילה מוסר ברוטב רימונים

פילה מוסר שנצרב על מחבת ומבושל ברוטב על בסיס רימונים ושמנת. פילה מוסר ברוטב רימונים פילה מוסר ברוטב רימונים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת סעודת חתן. פילה מוסר ברוטב רימונים חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון