נקניק דם ותפוחים צלויים

נקניק דם ותפוחים צלויים

נקניק דם - או בלק פודינג כפי שהוא נקרא על ידי הבריטים הוא נקניק שעשוי מדם קרוש, בשר בקר, שעורה, לחם וסובין. נקניק הדם הוא חלק מארוחת הבוקר הבריטית המסורתית.

נקניק דם ותפוחים צלויים

נקניק דם ותפוחים צלויים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המטבח הבריטי המודרני.

נקניק דם ותפוחים צלויים

נקניק דם ותפוחים צלויים

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבן
סוג המטבח מטבח בריטי
תגיות בודין נואר, נקניק דם, פודינג שחור, תפוחים צלויים
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 40 minutes
מנות 6
קלוריות 133 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • נקניק דם (נקניק פודינג שחור) פרוס לפרוסות.
  • תפוחים ירוקים.
  • קרקרים להגשה.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות.

  2. מקלפים את התפוחים, מוציאים את הליבה ואופים עד להתרככות.

  3. מועכים את התפוחים.

  4. מניחים על קרקר כף או שתיים מעיסת התפוחים ומעליה מניחים 2 – 3 פרסות של נקניק דם.


Related Posts

סורבה תפוחים ורום מתובל

סורבה תפוחים ורום מתובל

אחד השידוכים היותר מוצלחים של הרום המתובל של חברת בקרדי, הוא מיץ תפוחים שהרגע נסחט. אז למה לא להפוך את השילוב הזה לסורבה אלכוהולי? סורבה תפוחים ורום מתובל סורבה תפוחים ורום מתובל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסע בעקבות תערובות התבלינים. רום מתובל חברת […]

שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים

שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים

אחד מן השילובים המעניינים שאפשר לעשות עם שרימפס הוא לשדך להם פירות כמו תפוחים או אגסים. המתיקות עם החמצמצות העדינה שיש לתפוחים והאגסים מחמיאה מאוד לטעמם של השרימפס. שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים שרימפס ברוטב תפוחים שמנת וציר דגים – המנה הוגשה כחלק מארוחת […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון