מרק שקדים ואורז האופייני לאזור אנדלוסייה.
מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה
מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אורז עולמי.
מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה
מרק שקדים ואורז מאנדלוסיה
סוג המנה מרק, מרקים
סוג המטבח מטבח אנדלוסי, מטבח ספרדי
תגיות מרק שקדים
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 40 minutes
מנות 6
קלוריות 288 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 200 גרם שקדים טחונים קלויים במחבת.
- 200 גרם קמח אורז.
- 2 כפות חמאה.
- 1 כוס שמנת מתוקה.
- 1 כוס ציר ירקות.
- אגוז מוסקט.
- מלח.
אופן ההכנה
מבשלים את השקדים והאורז בחמאה.
מוסיפים את ציר הירקות ולאחר כ- 10 דקות מוסיפים את השמנת המתוקה ואגוז המוסקט. מתקנים את התיבול.
מקציפים, מסננים ומגישים קר או חם.