מצנן יין ופסיפלורה

מצנן יין ופסיפלורה

מצנן יין מרענן ומרווה לימות הקיץ החמים. שילוב של יין לבן, פסיפלורה ותבלינים אסייתים.

מצנן יין ופסיפלורה

מצנן יין ופסיפלורה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פירות.

מצנן יין ופסיפלורה

מצנן יין ופסיפלורה

סוג המנה אפרטיף, קוקטייל
סוג המטבח מטבח ישראלי
תגיות מצנן פסיפלורה, פסיפלורה, קוקטייל
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 15 minutes
זמן הכנה כולל 45 minutes
מנות 7
קלוריות 256 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • כוסות תוכן של פסיפלורה.
  • 3/8 כוס סוכר חום.
  • מקל קינמון.
  • 1 כוכב אניס.
  • 1 כפית שטוחה ג'ינג'ר טרי מגורד.
  • ¾ בקבוק שרדונה צונן.

אופן ההכנה

  1. מכניסים לסיר פסיפלורה, סוכר ותבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס. טועמים ואם צריך מוסיפים סוכר. מוסיפים את היין ומבשלים 10 דקות ללא רתיחה.

  2. מצננים 3 שעות לפחות לפני הגשה.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון