מוס פלפלים באדום וצהוב

מוס פלפלים באדום וצהוב

מוס פלפלים קציפתי מעוטר בצמצום של חומץ בלסמי.

מוס פלפלים באדום וצהוב

מוס פלפלים באדום וצהוב – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה קייצית.

מוס פלפלים באדום וצהוב

מוס פלפלים באדום וצהוב

סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות מוס פלפלים, מוסקה, פלפל אדום, פלפל צהוב
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 40 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 10 minutes
מנות 6
קלוריות 303 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 9 – 10 פלפלים אדומים קלויים וקלופים.
  • 9 – 10 פלפלים צהובים קלויים וקלופים.
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה.
  • מלח.
  • חומץ בלסמי מצומצם לקישוט.

אופן ההכנה

  1. קולים את הפלפלים בתנור ומקלפים. מניחים במסננת ללילה על מנת שיגירו נוזלים. למחרת ממליחים קלות ומאדים את הפלפלים הקלופים, כל צבע בנפרד, על מחבת טפלון ללא שמן עד שהם מתייבשים.מניחים בצד להצטנן.טוחנים במיקסר ידני את הפלפלים. במקביל מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת עמידה ומקפלים פנימה את הרסק הפלפלים- כל צבע בנפרד. מתקנים את הטעמים. מעבירים לכלי הגשה ומקררים עד להגשה.

  2. השמנת יוצרת מנה "כבדה". למנה יותר קלילה מפחיתים את כמות הקצפת ביחס לפלפלים.

  3. חשוב לזכור כי הבלסמי המצומצם נספג במוס ולכן יש לשימו רגע לפני ההגשה או כקישוט על הצלחת ולא ישירות על המוס.


Related Posts

מוס חלבה – מסעדת התרווד הורוד

מוס חלבה – מסעדת התרווד הורוד

מנת המוס החלבה שלי היא הומאז למנת פרפה החלבה האגדית שהוגשה במסעדתו של השף צחי בוקשטטר – התרווד הורוד. מוס אוורירי ומתוק של חלבה מוס אוורירי ומתוק של חלבה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת המיטב ממסעדות ישראל – מסע קולינארי. מוס חלבה – מסעדת […]

מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות

מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות

איזה פינוק זה לסיים ארוחה עם קינוח של מוס צונן, מתוק ועשיר בטעמי שוקולד. מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה יוונית. מוס שוקולד קטיפתי בכיפות אישיות חזרה לרשימת המתכונים



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון