לזניית פטריות בארומת אדמה

לזניית פטריות בארומת אדמה

הסוד במתכון לזניית הפטריות הוא השימוש בתערובת שמנים שמעניקה למתכון טעמי אדמה נפלאים.

לזניית פטריות בארומת אדמה

לזניית פטריות בארומת אדמה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחה טבעונית.

לזניית פטריות בארומת אדמה

לזניית פטריות בארומת אדמה

סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנה שניה
סוג המטבח מטבח טבעוני
תגיות לזניה, לזניה חצילים
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 1 hour 30 minutes
זמן הכנה כולל 2 hours
מנות 6
קלוריות 277 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

ללזניה:

  • 18 עלי לזניה.

לקולי פלפלים:

  • 4 פלפלים אדומים.
  • 2 כפיות סוכר.

משרה לעלי הלזניה:

  • כמות שווה של שמן שומשום, שמן גרעיני דלעת, שמן אגוזי מלך, שמן בוטנים, שמן טראפל, חומץ בלסמי וחומץ בן יין אדום.
  • 100 גרם פטריות שמפניון.
  • 100 גרם פטריות שיטאקי יבשות.
  • 100 גרם פטריות ירדן.
  • 100 גרם פטריות פורטבלו.
  • 100 גרם פטריות פונגוס.
  • 50 גרם חמאה.
  • 1 חבילה עלי רוקט קצוצים גס.
  • אגוזי פקאן קצוצים גס.
  • קולי פלפלים.

אופן ההכנה

הכנת הקולי:

  1. להכנת הקולי מנקים את הפלפלים מגרעינים, מרסקים למחית ומסננים.מעבירים את המחית עם הסוכר לסיר ומבשלים את המחית עם הסוכר על אש קטנה עד להיווצרות רכז סמיך עם צבע אדום עמוק.

הכנת הלזניה:

  1. מבשלים את עלי הלזניה ומשרים בחצי מתערובת השמנים לפחות חצי שעה.

  2. משרים את הפטריות יבשות במים רותחים כחצי שעה.

  3. קוצצים גס את כל הפטריות ומטגנים על אש נמוכה בתערובת השמנים עד לריכוכן.מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לספיגתה בתערובת. מסירים מהאש וממתינים עד לקירור התערובת לטמפרטורת החדר.

  4. מניחים עלה לזניה במרכז הצלחת, מכסים בשכבה של תערובת הפטריות. מפזרים רוקט ופקאן קצוץ. מכסים בעלה לזניה נוסף וחוזרים על הפעולה ליצירת שכבה נוספת. מקשטים בעלי רוקט ונגיעות קולי פלפלים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון