כדורוני שרימפס בשומשום

כדורוני שרימפס בשומשום

כדורי שרימפס מצופים בשומשום מוגשים על מצע לבנה.

כדורוני שרימפס בשומשום

כדורוני שרימפס בשומשום – המנה הוגשה כחלק מתפריט סעודת חתן.

כדורוני שרימפס בשומשום

כדורוני שרימפס בשומשום

סוג המנה מנת פתיחה, מתאבן
סוג המטבח מטבח אסייתי
תגיות ברוסקטה שרימפס, כדורי שרימפס
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 50 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 6
קלוריות 366 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 750 גרם שרימפס.
  • 1 כף שמן.
  • 2 שיני שום קצוצות דק.
  • 1 כפית שורש זנגביל טרי קצוץ דק.
  • כפית מלח.
  • 2 כפית סוכר
  • 1 כפית כוסברה קצוצה דק.
  • 1 כפית קמח תירס (לא חובה).
  • ½ חלבון ביצה.
  • שומשום.
  • שמן קנולה לטיגון.

אופן ההכנה

  1. מנקים את השרימפס ומעבדים במעבד מזון לקבלת מחית גסה.

  2. מערבבים בקערה את מחית השרימפס, כף השמן, שיני השום, זנגביל, מלח, סוכר, כוסברה וקמח התירס. מוסיפים את חלבון הביצה ומערבבים לקבלת תערובת שניתנת לעיצוב יוצרים כדורונים מהתערובת ומגלגלים כל כדור בקערה עם השומשום לקבלת ציפוי מלא. מניחים את הכדורונים בתבנית ושמים בקרור כ 30 דקות.

  3. לפני ההגשה מטגנים את הכדורונים בשמן עמוק בחום בינוני עד לקבלת כדורונים זהובים ופריכים. יש לטגן את הכדורונים במספר סבבים כדי שטמפרטורת השמן לא תרד מדי.

אופן ההגשה:

  1. מגישים בסגנון של צלחת חומוס עם כדורוני פלפל.

    בצלחות אישיות מורחים שכבת לבנה משובחת ומטפטפים מעט שמן זית. מסדרים 3 כדורוני שרימפס בכל צלחת. מגישים מייד.


Related Posts

שרימפס במעטפת תפוח אדמה על רוי ומיונז זעפרן

שרימפס במעטפת תפוח אדמה על רוי ומיונז זעפרן

מעטה תפוח האדמה מוסיף לשרימפס נגיסה בטעמי ציפס ובמקביל שומר על השרימפס עסיסי. שרימפס במעטפת תפוח אדמה על רוי ומיונז זעפרן המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת תפוחי אדמה. שילוב של שרימפס ותפוחי אדמה אולי לא יהיה השילוב הראשון שתחשבו עליו, אבל השילוב הוא מדהים. תפוח […]

שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון

שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון

שרימפס מצופה בבלילה מתובלת; שמטוגנת לפריכות מושלמת ומוגש שלצידו רוטב יוגורט וכמון. מנה נפלאה לאירוח או כנשנוש לצדו של אלכוהול. שרימפס בבלילה ברוטב יוגורט כמון המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת אוריינטציה. יש הרבה גרסאות לשרימפס מטוגן מצופה בבלילה: שרימפס בבלילת בירה, שרימפס בטמפורה וכדומה. טעמים […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון