כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז אוהב שמגישים איתו מרקחות מתקתקות. הפעם הלכנו על ריבת חצילים.

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו.

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

כבד אווז בטחינה סילאן וקלבדוס עם ריבת חצילים

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי
תגיות חציל בטחינה, כבד אווז, סילאן
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 3 hours
זמן הכנה כולל 3 hours 20 minutes
מנות 6
קלוריות 404 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לכבד האווז:

  • 8 פרוסות כבד אווז.
  • חמאה לטיגון.
  • 2 כפות טחינה גולמית.
  • 2 כפות סילאן.
  • 1 כפית קלבדוס.

ריבת החצילים:

  • 1 ק"ג מיני חצילים (לא חצילים למילוי).
  • 1 ק"ג סוכר.
  • 1 מקל קינמון.
  • 1 כפית ציפורן.
  • 1 כפית מוסקט.
  • 1 כוס מיץ לימון.

אופן ההכנה

  1. מכינים את ריבת החצילים. מערבבים את כל המרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה ומחלישים את האש. מבשלים כ- 3 שעות.

  2. שמים בקערה את הטחינה הגולמית, סילאן, קלבדוס ומערבבים.

  3. מטגנים במעט חמאה את פרוסות הכבד. דקה על כל צד. מסירים מן האש ומספיגים קלות את החמאה.


Related Posts

חציל טריקולור

חציל טריקולור

מנה שהיא כל הטוב שיש לאזור הים התיכון להציע. חציל מטוגן ברוטב עגבניות, רוטב פלפלים ויוגורט פיקנטי. חגיגה בשלושה צבעים. חציל טריקולור חציל טריקולור – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חגיגת טאפס קייצית. האיכות שבפשטות ישנן מנות שהגדולה שלהן מסתתרת בפשטות שלהן. תשאלו את אייל […]

סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה

סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה

מה צריך יותר מסיגרים ממולאים בכבש, בתיבול ראס אל חנות בליווי של טחינה? האמת, עוד סיגר אחד או שניים. סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת מסע בעקבות תערובות התבלינים. […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון