טאפאס פשוט וקל להכנה שסוד הצלחתו נובע מאיכות חומרי הגלם. אנשובי איכותי, שמן זית איכותי וחציל טוב יעשו את העבודה.
טאפאס חציל אנשובי ופלפל
טאפאס חציל אנשובי ופלפל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הקטלוני.
טאפאס חציל אנשובי ופלפל
טאפאס חציל אנשובי ופלפל
סוג המנה מנת פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח קטלוני
תגיות אנשובי, חציל, טאפאס
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 35 minutes
מנות 6
קלוריות 116 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 1 בגט פרוס לפרוסות בעובי של סנטימטר.
- שמן זית למריחה על הבגט.
- פרוסות דקות של חציל קלוי.
- פילטים של אנשובי כמספר הפרוסות של הבגט.
אופן ההכנה
מורחים את שמן הזית על פרוסות הבאגט.
מניחים על כל פרוסה באגט את החציל פלפל ופילט האנשובי.