טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס פשוט וקל להכנה שסוד הצלחתו נובע מאיכות חומרי הגלם. אנשובי איכותי, שמן זית איכותי וחציל טוב יעשו את העבודה.

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הקטלוני.

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

טאפאס חציל אנשובי ופלפל

סוג המנה מנת פתיחה, מתאבנים
סוג המטבח מטבח קטלוני
תגיות אנשובי, חציל, טאפאס
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 5 minutes
זמן הכנה כולל 35 minutes
מנות 6
קלוריות 116 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 בגט פרוס לפרוסות בעובי של סנטימטר.
  • שמן זית למריחה על הבגט.
  • פרוסות דקות של חציל קלוי.
  • פילטים של אנשובי כמספר הפרוסות של הבגט.

אופן ההכנה

  1. מורחים את שמן הזית על פרוסות הבאגט.

  2. מניחים על כל פרוסה באגט את החציל פלפל ופילט האנשובי.


Related Posts

חציל טריקולור

חציל טריקולור

מנה שהיא כל הטוב שיש לאזור הים התיכון להציע. חציל מטוגן ברוטב עגבניות, רוטב פלפלים ויוגורט פיקנטי. חגיגה בשלושה צבעים. חציל טריקולור חציל טריקולור – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת חגיגת טאפס קייצית. האיכות שבפשטות ישנן מנות שהגדולה שלהן מסתתרת בפשטות שלהן. תשאלו את אייל […]

קלמרי ממולא על מצע פלפלים קלויים

קלמרי ממולא על מצע פלפלים קלויים

הקלמארי השלם הוא כלי קיבול מושלם למילוי. אפשר למלא את הקלמארי בגבינות, פירות ים, בשר וירקות. קלמרי ממולא על מצע פלפלים קלויים המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת וריאציות על המטבח הבאסקי והצפון ספרדי. אחת ממנות הטאפס האהובות עלי בספרד היא קלמארי ממולא. מנה נפלאה שניתן […]



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון