חטיף ממכר של אגוזי מלך עם נגיעות של פיקנטיות.
חטיף אגוזי מלך פיקנטי
חטיף אגוזי מלך פיקנטי – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת פאב.
חטיף אגוזי מלך פיקנטי
חטיף אגוזי מלך פיקנטי
סוג המנה חטיפים, מנות פתיחה, נשנושים
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי
תגיות אגוזי מלך, אגוזים, חטיף אגוזים, פיקנטי
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 7 minutes
זמן הכנה כולל 12 minutes
מנות 6
קלוריות 598 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
- 50 גרם צנוברים
- 50 גרם חמאה
- 1 שן שום כתושה
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- תערובת תבלינים חריפה: צ'ילי יבש טחון, פלפל לבן טחון, פלפל ירוק טחון
- מלח
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת.
מטגנים קלות את תערובת התבלינים והשום. מוסיפים את האגוזים והמלח. מטגנים ומקפיצים את התערובת עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הצנוברים וממשיכים להקפיץ עוד טיפה. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים עוד קצת ומורידים מהאש.
מסננים עודפי שומן. מקררים ומגישים בטמ' החדר.
הערה: החטיף חריף מאד. ניתן לשלוט על מידת החריפות בעזרת כמות תערובת התבלינים.