אם יש מאכל שהוא בן לוויה מצויין לאלכוהול זה חזה אווז בכבישה ביתית. מעבר לעובדה שחזה האווז טעים להפליא, השומניות שלו עוזרת להתמודד עם האלכוהול.
חזה אווז בכבישה ביתית
חזה אווז בכבישה ביתית – המנה הוגשה כחלק מתפריט ארוחת לא על הלחם לבדו.
דמיינו לכם וודקה איכותית קפואה לצדה של מנת חזה האווז בכבישה ביתית. שילוב מנצח.
חזה אווז בכבישה ביתית
חזה אווז בכבישה ביתית
סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות חזה אווז, חזה אווז כבוש, כבישה, מולארד
זמן בישול 10 minutes
כבישה וייבוש 3 days
זמן הכנה כולל 3 days 10 minutes
מנות 6
קלוריות 186 kcal
מחבר Gentleman Club
חומרים
- 1 חזה אווז טרי
- 8 כפות מלח
- 8 כפות סוכר
- 2 שיני שום פרוסות
- 2 גבעולי טימין
אופן ההכנה
חורצים עם סכין את השומן של חזה האווז בצורת קריס קרוס. מניחים עליו את פרוסות השום וגבעולי הטימין.
מערבבים את הסוכר והמלח.
מפזרים על תחתית קערה או קופסת אכסון שכבה של תערובת המלח והסוכר. על השכבה מניחים את חזה האווז ומכסים אותו בשכבה של מלח וסוכר. מכסים את הקערה ומניחים ל 24 שעות.
אחרי 24 שעות שוטפים היטב במים את חזה האווז. מניחים את חזה האווז לא מכוסה על רשת במקרר ל 48 שעות.