חגיגת טאפס קייצית

חגיגת טאפס קייצית

לוקחים קצת מפה, לוקחים קצת משם, ומחברים את הכל ביחד. מוסיפים קצת ירקות עונתיים, קצת תבלינים והרבה אהבה... והנה יש לנו ארוחה!

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

כמה פעמים שמעתם בודאי את המשפט ״הייתי אוכל כמה טפאסים ומנות ראשונות במקום מנה עיקרית״.

אז הנה לכם, ארוחה שלמה שהיא כולה מנות טאפאס ומנות ראשונות קטנות. בתיאבון.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Palagetto – Vernaccia De San Gimiganano.
  • כרמל מזרחי – סובניון בלאן.
  • Antico Colle – Monetpulciano 2007.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות