לוקחים קצת מפה, לוקחים קצת משם, ומחברים את הכל ביחד. מוסיפים קצת ירקות עונתיים, קצת תבלינים והרבה אהבה... והנה יש לנו ארוחה!
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
כמה פעמים שמעתם בודאי את המשפט ״הייתי אוכל כמה טפאסים ומנות ראשונות במקום מנה עיקרית״.
אז הנה לכם, ארוחה שלמה שהיא כולה מנות טאפאס ומנות ראשונות קטנות. בתיאבון.
תפריט הארוחה
- מקלות מלוחים.
- רוגלך זעירים של גבינה כחולה ואגוזים.
- רביולי לבנה עם קולי עגבניות.
- טארט עלי תרד פרמז'ן וגרידת לימון.
- חציל טריקולור.
- קלאמרי על הפלאנצה עם מיקס עגבניות.
- מדליוני חזה עוף במרווה ומיץ תפוזים.
- גלילי שייטל עם טחינה אורגנית ותפוחי אדמה מן המדורה.
- גלידת וניל ביתית עם רוטב דובדבנים.
היינות שהוגשו בארוחה
- Palagetto – Vernaccia De San Gimiganano.
- כרמל מזרחי – סובניון בלאן.
- Antico Colle – Monetpulciano 2007.