בארוחה נחגוג אוסף של מנות שטעמתי בעת טיולי בחבל אנדלוסייה. לא תכננתי ארוחת טאפס אבל ככה יצא.
הרעיון שעומד מאחורי הארוחה
חבל אנדלוסיה נהנה מזמינות אדירה של חומרי גלם רבים דגים, פירות ים, בשר בקר, בשר חזיר, פירות וירקות נפלאים. העושר הזה מתבטא במטבח עשיר ומגוון.
תפריט הארוחה
- פלפלי פדרון מטוגנים.
- חצילים מטוגנים עם דבש ואנשובי.
- טורטייה דה פטאטאס.
- אחו בלנקו.
- סלמון עם שמן וניל.
- קרוקטים.
- סשימי טונה עם סלט קטן.
- שרימפס PIL PIL.
- מולים עם צ'וריסוס.
- גספאצ'ו.
- זנב שור עם פטאטאס בראבאס.
- סמיפרדו.
היינות שהוגשו בארוחה
- Chateau Derezla – Tokaji – Vintage.
- Lobster Shack – Chardonnay Viognier – 2019.
- Carinena – Margues – Grand Reserva 2012.
- Don PX 1988 – Desert Wine.